despre-mine-cosmin-jardianu

Bine ai venit!

Eu sunt Cosmin Jărdianu, fondatorul blogului Business Guts. Acesta este modul în care vreau să contribui la dezvoltarea marketingului și a antreprenoriatului din România.

Sunt Membru Asociat la Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie, absolvent al unui Mini MBA în Marketing și Marketer B2B cu experiență în zona de consultanță de business.

Așa că ai ajuns unde trebuie dacă ești sau vrei să devii antreprenor ori specialist în marketing.

Scriu în special despre strategii de marketing și de business, KPIs, psihologie aplicată în marketing, framework-uri, dar și despre alte subiecte complementare.

Sunt sigur că vei aprecia și recenziile de carte de pe blog. Ele îți vor fi un ghid excelent pentru a descoperi cele mai bune cărți de business.

Recomandarea mea călduroasă este să te abonezi la newsletter. Articolele de calitate pe care le vei primi merită din plin.

Ținem legătura,

Cosmin

Experiență profesională

Valori personale

Tot ceea ce se clădește pe adevăr are fundație solidă. A-l căuta, a-l face și a-l spune eliberează ce e mai bun din mine și din oameni.

A avea curaj este despre a-mi asuma riscuri calculate la momentul potrivit.

Sunt așa cum sunt. Autentic și liber să fac orice cred că este mai bine pentru mine și pentru cei din jurul meu.

Îmi asum întotdeauna responsabilitatea pentru rezultate și pentru ceea ce spun și fac.

Când vreau să realizez cu adevărat un lucru, nimic nu este imposibil. Testez metode noi pentru a-mi atinge obiectivul și eșuez de oricâte ori este nevoie pentru a atinge rezultatul pe care mi-l doresc.

Întotdeauna există o metodă de a face lucrurile mai bine. De a transforma imposibilul în posibil. De a crea lucruri noi din lucruri vechi. Creativitatea este combinația distractivă dintre inteligență și curajul de a gândi altfel.

Sunt curios și îmi place să învăț în permanență lucruri noi pe care le pot folosi atât în viața de zi cu zi, dar și în activitatea mea profesională.

Educație

Chartered Institute of Marketing : Marketing
Mini MBA in Marketing : Marketing
Oxford College of Marketing : Marketing
Institutul de Marketing : Marketing
EMPRETEC : Antreprenoriat & Business
Fundația Leaders : Leadership
Universitatea Babeș-Bolyai : Administrație Publică & Dezvoltare Comunitară
Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România : Project Management
Școala SPOR : Employer Branding &
<br>Product Management
ARIES & Transilvania IT Cluster : Agile Project Management

Hai să luăm legătura

Devino membru al
comunității

Abonează-te la newsletter și vei primi pe e-mail articole de marketing și business, recenzii de cărți, dar și articole exclusive pentru abonați

Contactează-mă pe
e-mail

Dacă dorești să discutăm despre o colaborare, ai sugestii pentru mine sau orice alt lucru mă poți contacta la adresa cosmin@businessguts.ro

Conectează-te cu mine pe Social Media

Dacă te interesează să afli mai multe despre mine sau pur și simplu vrei să vezi ce mai postez din când în când te poți conecta cu mine

Formular de contact