Termeni și condiții de utilizare

Introducere

Acești termeni de utilizare sunt aplicabili între dumneavoastră, ca și Utilizator al acestui website și BUSINESS GUTS, proprietarul și operatorul acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, pentru că astfel veți afla detalii despre drepturile și obligațiile dvs.
Încă de la prima accesare a acestui site, dumneavoastră acceptați implicit și necondiționat respectarea termenilor și condițiile explicitate mai jos, împreună cu toate normele și legile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni vă rugăm să nu accesați acest site.
În acești termeni și condiții, Utilizator sau Utilizatori înseamnă orice terță parte care accesează Website-ul și nu este (i) o persoană angajată de Business Guts și care acționează pe site în contextul atribuțiilor de serviciu sau (ii) o persoană angajată ca și consultant sau care furnizează altfel de servicii pentru Business Guts și care accesează site-ului în legătură cu furnizarea acestor servicii.
Nimeni sub vârsta de 13 ani nu trebuie să furnizeze informații personale prin intermediul formularelor de pe site-urile noastre. Dacă se descoperă că am adunat informații personale de la o persoană sub 13 ani, vom șterge imediat aceste informații.

Despre proprietatea intelectuală și utilizarea acceptabilă

 • Întregul conținut inclus pe site este proprietatea Business Guts, a partenerilor noștri și a altor părți terțe relevante. În acești Termeni și condiții de utilizare, Conținutul înseamnă orice text, grafică, imagini, audio, video, software, compilații de date, layout de pagină, coduri sursă și orice altă formă de informații capabile să fie stocate într-un computer care apare sau face parte din acest site. Continuând să utilizați site-ul web, acceptați că un astfel de conținut este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, drepturi asupra bazei de date și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nimic de pe acest site nu va fi interpretat ca acordând, implicit licența sau dreptul de utilizare a unei mărci comerciale sau logo afișat fără a cere în prealabil, permisiunea scrisă a proprietarului de drept.
 • Puteți utiliza numai pentru uz personal, non-comercial, site-ul pentru:
 • A afișa și vizualiza pe smartphone sau computer conținutul acestui site.
 • A putea descărca diferite fișiere de pe site.
 • Nu puteți să copiați, să reproduceți, să modificați, să republicați, să descărcați, să postați, să difuzați, să transmiteți, să puneți la dispoziția publicului sau să utilizați în alt mod conținutul www.businessguts.ro decât dacă aveți permisiunea scrisă prealabilă din partea Business Guts.
 • Recunoașteți că sunteți responsabil pentru orice conținut pe care îl puteți trimite prin intermediul site-ului. Transmiterea prin intermediul formularelor de pe acest site de link-uri care conțin viruși software, campanii politice, spam sau folosirea unei adrese de e-mail false sau alte informații de identificare false sau furtul de identitate a unei persoane fizice sau entități juridice sunt strict interzise.
 • Nu este permisă modificarea în niciun fel a site-ului de către terțe persoane, cu excepția celor angajate de Business Guts pentru a oferi aceste servicii sau a angajaților proprii Business Guts care se ocupă de site.

Utilizare interzisă

Nu aveți dreptul să utilizați site-ul web pentru oricare din următoarele scopuri:

 • În orice mod care cauzează sau poate cauza pagube site-ului sau interferează cu experiența de utilizare a site-ului de către orice persoană;
 • În orice mod care este dăunător, ilicit, ilegal, abuziv, hărțuitor, amenințător sau în mod inacceptabil sau care încalcă orice lege, reglementare, ordonanță guvernamentală aplicabilă
 • Producerea, transmiterea sau stocarea de copii electronice ale conținutului protejat prin drepturi de autor, fără permisiunea proprietarului.

Disponibilitatea site-ului și excluderea răspunderii

 • Orice facilități online, instrumente, servicii sau informații pe care Business Guts  le pune la dispoziție prin intermediul site-ului Web (Serviciul) sunt furnizate „ca atare” și pe bază de „disponibilitate”. Nu oferim nicio garanție că site-ul nu poate conține erori. Business Guts  nu poate fi responsabil legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informații eronate. Informațiile se pot modifica în orice moment și nu se poate acorda nicio garanție cu privire la acuratețea, caracterul complet sau actual al informațiilor furnizate.
 • Business Guts  face eforturi rezonabile pentru a asigura un site Web securizat și fără erori, viruși sau alte programe malware. Totuși, nu oferim nicio garanție în acest sens și toți utilizatorii își asumă responsabilitatea pentru propria lor securitate cu privire la computerele și la datele lor personale.
 • Business Guts  nu își asumă nicio răspundere pentru orice întrerupere sau indisponibilitate a prezenței on-line a site-ului.
 • Business Guts  își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice parte sau întregul site, incluzând, dar fără a se limita la orice funcționalități și/sau serviciu disponibile în prezent. Acești termeni și condiții vor continua să fie aplicabili oricărei versiuni modificate a site-ului web, cu excepția cazului în care este menționat în mod expres altfel.

Dispoziții finale

 • Nu puteți transfera niciunul dintre drepturile dumneavoastră rezultate din acești termeni și condiții către alte persoane.
 • Business Guts își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa termenii și condițiile în orice moment. Verificați din când în când acești termeni și condiții pentru a lua notă de orice schimbări pe care le facem, deoarece acestea sunt obligatorii din punct de vedere juridic pentru dvs. Unele dintre dispozițiile cuprinse în acești Termeni de utilizare pot fi, de asemenea, înlocuiți de prevederi sau anunțuri publicate în altă parte pe site-ul nostru, care vor fi semnalizate corespunzător.
 • Acești Termeni și condiții împreună cu Politica de confidențialitate conțin întregul acord dintre părți și înlocuiesc toate discuțiile, înțelegerile sau acordurile anterioare care ar fi putut avea loc în legătură cu termenii și condițiile.

Alătură-te comunității!​

E ușor: tot ce ai de făcut este să îți completezi numele și e-mail-ul. După aceea treaba mea este să îți trimit articole de calitate. 👍